Spöklik affischering?

Om en timma bär det av till Smedgårn där jag ska möta Sami och hämta planscher och sen ska vi till Emma där vi ska spreja och dricka kaffe. Det här med kaffe är verkligen något som hör till. Men sen i natt ska vi sätta upp i stan och det ska bli roligt. Undra om vi träffar på några spöken nu utansom det är Halloween?! Natten kommer vara spöklik, hoppas bara inte det kommer vampyrer som ska äta upp mig. För det är ganska mycket att äta på mig. Fast det är ganska bra för då behöver dom inte äta på ett bra tag. Höhö! Natten får bestämma!




Bye Bye / Josefin Salonpää

Farmor

Idag har jag varit och hälsat på min kära farmor som är i Vedevåg på kortboende. Hon ska vara där en månad. Tråkigt att hon ska vara sjuk.

Ikväll och natt ska vi ut med SSU och plancha! Toppen det händer något i lilla Nora.



Bye Bye / Josefin Salonpää

En hälsning

Har haft besök av syster och norrmannen. Skadar aldrig! Bokade biljetterna för inte så lång stund sen. Så nu åker jag på lördag klockan 01.05 till Norge och åker hem på tisdagen 13.00. Det ska bli roligt, Thomas fyller 30 så det ska firas!


Bye Bye / Josefin Salonpää

Uppdatering om tysklandsresan

Jaha, nu var man hemma från tyskland då. Skönt att vara hemma men jag ville inte åka hem, men direkt när jag satt på U- bahn ville jag bara komma hem så fort som möjligt. Men nu är jag hemma, kom hem i går kväll.

Resan har varit helt fantastisk. God mat, bra umgänge, tysk tv. Ja, vad mer kan man säga.

På flygplatsen i Tyskland när jag skulle åka hem blev jag tagen för syltsmuggling. Slängd sylt, blev jag inte glad.

Har några saker som jag kommer skratta åt / Minnas

  • Nob
  • Bernt
  • Rulltrappa
  • This is it - Michael Jackson ( Helt underbar film)
  • Bowling
  • Currywurst
  • Gubben på flyget
  • Tanterna på flyget
  • Kapplöpning på flygplatsen
  • Mexican Platter
  • Die Wäscheri
  • Mannen neranför balkongen
  • Språket
  • Parkeringen
  • Parkeringstanten
  • Svensktalande tysken på U - bahn
  • Karokebaren
  • Affären på Reeperbahn med påsar från Danmark
Och en massa, massa mera! Som jag inte orkar rabbla upp.



Helt underbar film kommer aldrig glömma den. Fällde några tårar!


Bye Bye / Josefin Sallonpää

Synes

Ses om en vecka!


Bye Bye / Josefin Salonpää

En snabb

Kommer nog inte uppdatrea något mera på ett tag, ska försöka slänga in ett inlägg i morgon bitte innan jag åker men kan inte lova något. Mötet idag gick jätte bra, tre nya kom det och det är en bra start men jag hoppas att det kommer komma mer under tidens gång. Nu ska jag ta och sova annars kommer jag vara jätte trött i morgon och somna i bilen och det vill jag inte göra.



http://cfk.nu/
Måste läsas!


Bye Bye / Josefin Salonpää

En dag kvar till frihet

Jaha, nu är det bara en dag kvar då! Det ska bli så skönt att komma bort och inte behöva skolan och allt. Sen när jag kommer hem är det praktik en vecka sen åker jag till Norge och ska fira Thomas som fyller 30 och sen är det P!nk konsert. Helt underbart!






Bye Bye / Josefin Salonpää

Soran Ismail

Soran Ismail

Super skön kille som har bra humor och en bra blogg som är rolig och intressant att läsa en av mina favoritbloggar! Och nu har han gjort ett videoinlägg om Jimmie Åkesson och SD!
http://soranismail.se/



Bye Bye / Josefin Salonpää

Varma mackor

Hemma efter en onödig med kort dag i skolan. Klassen skulle köra Judo, man han som skulle ha passet med oss kunde inte komma. Så det blev lite slag man skulle lära sig, och jag kunde tyvärr inte vara med för det var så mycket sparkar. Och mitt knä tål inte det, så jag satt och kollade på när Simon fick sparkar av våran klasslärare och det var underhållning för hon är inte svag ska jag säga det var sparkar som tog. Så det var roligt! Nu håller jag på att vänta på att ungnen ska bli varm så jag kan ställa in mina mackor, varma mackor är så gott. Sen i kväll ska jag träffa min kontaktperson Sara och vi ska hålla på med Bookscraping (stavning) och det ska bli roligt och så en pizza till det. Men nu ska jag ställa in mackorna och ta en rök.







Bye Bye /Josefin Salonpää


 


Tre dagar kvar

Idag har det varit en dag att inte tycka om. Mötet på kvällen var bra iallafall, Sami kom med förslag om hur mötet ska se ut på Torsdag när alla nya ska komma och det var bra. Har därimot fått ett medelande från en av dom nya att den inte kunde komma pågrund av sjuk. Det är väldigt bra att den sa till, men tråkigt på samma gång. Han ska komma på nästa möte iallafall så han vill verkligen det här och det uppskattar jag verkligen.

Ska tacka för länkningen av http://christofferahlstrom.blogspot.com/


Imorgon är det en kort dag, skönt sen ingen mera skola innan jag åker till Tyskland! Bara tre dagar kvar! Höhö!







Bye Bye / Josefin Salonpää

Fem timmar fast på en buss

Jag blir tvungen att åka 01.25 från Örebro på natten till lördagen och åka hem på tisdagen klockan 08.00 på morgonen. Inte så roligt, kommer bli långt att åka själv. Men har inge annat val än att göra det så det får bli så. Plus att det tar fem timmar dit och sen fem timmar hem. Usch, usch!


Bye Bye / Josefin Salonpää

Sova

Har sovit en stund nu på svenskalektionen det var skönt. Men min arm domnade bort och det är inte lika skönt när jag vaknade. Ska ta och kolla bussresor till Norge nu, måste boka snart så inte alla biljetter tar slut.




Bye Bye / Josefin Salonpä



Usch

Tisdag och är i skolan. Inte roligt alls. Tycker att skolan är jätte tråkig och det är bara jobbigt att gå till skolan. Nu håller vi på med något jag inte fattar ett skit av, men Sandra vet och har förklarat för mig, men förstår ändå inte. Hmn, vad är det för fel på mig?! Idag fick jag skjuts till skolan och får det hem också och det är skönt så jag inte behöver sitta på en buss i en timma. Sen komma hem och göra sig i ordning och ta sig till stan för extra möte med SSU, toppen! Snart har jag inte så mycket kvar att göra den här veckan och det är lättande.


Bye Bye / Josefin Salonpää

My Love


(Noel Clarke)
My love

Mr X, Who is he?

Har gjort det nu!

Ps. Emma imorgon blir det att prata med Mr X.

Ett in(släng)

Tänkte slänga in ett inlägg. Har inte gjort det på heladagen, men jag har legat i badet och tagit det lugnt hela dagen. Jag har varit lite duktig och gjort matten som jag hade lovat mamma att jag skulle göra i helgen men det blev idag istället, och så har jag läst engelska till provet. Och sen efter Navy CIS ska jag skära ut det sista ordet på planscherna så det är klart till i morgon. Då kan vi göra klart allt det i morgon och snart sätta upp dom.

Snart åker jag till Tyskland! Bara fyra dagar kvar sen är jag i Tyskland. Det ska bli så skönt och jag har aldrig flygit så det ska bli spännande och se hur det är.



Bye Bye / Josefin Salonpää

Lyckas

Det blir ett extra möte på Tisdag för planering av kalendiarium och till på Torsdag när dom nya ska komma. Hoppas på att dom kommer som dom har sagt att dom ska göra. Tror det kommer bli lyckat. Tänkte bara uppdatera snabbt för jag sitter och kollar på Wallander (brittiska versionen) inte lika bra som den svenska men det duger.



Bye Bye / Josefin Salonpää

Framsteg

Känner att jag kommer klara av den här veckan. Håller på och tvättar och har bara ett ord kvar att skära ut på planscherna. Framsteg absolut! Ville bara informera om att det kommer funka det här. Nu ska jag ta mig en cigg (som det kommer bli slut av i Tyskland för då ska jag sluta!)






Bye Bye / Josefin Salonpää

Stress veckan

Har kommit hem från stan med mamma, handlade lite mat och så. Man ska inte svälta här inte. Höhö! Den här veckan kommer bli stressig men så får det vara. Det är lskönt när man har något att göra varenda dag så jag inte ligger hemma och inte gör något vettigt. Då blir jag bara trött och är jätte trött när jag är i skolan.



  • Tvätta
  • Plugga
  • Göra klart planscherna
  • Matte prov
  • Engelska prov
  • Naturkunskap prov
  • SSU möte
  • Eventuellt ett extra SSU möte
  • Bio
  • Träffa Patrik / ha möte i telefonen
  • Städa rummet
  • Provpacka
  • Packa
  • Åka till Tyskland
A, som sagt är det mycket nu i veckan, men det är sånt som blir när man ska vara aktiv i saker och ting. Men det känns bra!




Bye Bye / Josefin Salonpää

Uppdatering om dom sista dagarna

Det var helt underbart att få möjligheten att vara med på kampanjen i torsdags och fredags. En upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Vi från Noras SSU har utvecklas så mycket på så kort tid. Vi har varit aktiva tre veckor och har redan gått SSU ettan och varit med på en kampanj. Helt fantastiskt! Det kommer stärka oss som grupp och som medlemmar i SSU. Jag känner på mig att vi kommer gå långt, och det är jätte positivt. Jag vill tacka alla som var med på kampanjen i dom här dagarna och Viktor som ringde och frågade oss om vi skulle med. Plus alla som har tagit insivativet till att gå med, och vilja påverka. Stort tack till er! I Örebro värvde vi cirka 100 nya medlemmar och i Västerås 50 så det är jätte bra och vi kommer bli större och större!

Igår när jag kom hem från Västerås så var det att ta sig bort till Conny och träffa honom som jag inte hade gjort på en vecka. Plus att det blev film Johan Falk - Leo Gaut som är jätte bra. Tipsar om alla filmerna med Johan Falk. Tummen upp till dom.


Idag blev det att åka till Örebro vid tio för mamma och Jane (syster) skulle kolla på skor. Sen bar det vidare till Kumla där Jane skulle spela innebandy. Det gick inte så bra, dom förlorade båda matcherna, men Jane var duktig när hon blev sur. Haha! (Ett tips var alltid sur när du spelar) Men nu är jag hemma och har precis ätit pizza och ska vara hemma resten av kvällen och ta det lugnt. I morgon ska jag plugga lite och tvätta så det blir lugnt i morgon och det ska bli skönt har haft det stressigt hela veckan.







http://emmafrisk.bloggsida.se/ Emma Frisk

http://sflife.blogg.se/ Sina Faroghi

http://cfk.nu/ Caroline (Calle)




Bye Bye / Josefin Salonpää

Kampanjbussen är taggad!!

Sitter nu på bussen till Västerås. Toppen! Har kampanjat klart i Örebro, och vi värvde totalt 104 styckna det är jätte bra! Bussen är pimp som fan. Typ 42 tums tv och playstation och internet! Toppen, toppen! Men nu ska jag ta och be mamma ringa mig och så ska Tobias (borlänge) låna datorn och sedan Chrill!



Bye Bye / Josefin Salonpää

Snabb uppdatering

Har bestämmt mig för att åka. Tror det kommer gå bra, träffa nytt folk och värva folk skadar inte. Tänkte bara skriva det för nu ska jag kolla på Oskyldigt dömd.





Bye Bye / Josefin Salonpää

Beslutet ska tas

Fick ett samtal från Viktor nyss om att följa med på kampanj dag i morgon och på fredag. I morgon i Örebro och på fredag i Västerås. Jag tror jag ska följa med, Christoffer ska med och jag tror att Emma också ska följa med. Men ska prata med mamma lite om det. Men har iallafall förberätt mig med att sätta på en tvätt. För isånna fall ska vi mötas i Örebro i morgon klockan nio och gå runt på några skolor och prata. Sen på kvällen åker vi till Västerås och sover på hotell och går runt på skolor på fredagen och sen kommer hem på kvällen till Örebro. Jag tror att jag ska följa med, men jag var hemma idag från skolan för att jag hade så onti huvudet men det är bättre nu. Men ska höra av mig vid fem och säga om jag ska med eller inte.



Bye Bye / Josefin Salonpää

Frihet

Idag kom tidningen Frihet i brevlådan. Frihet är en tidning från SSU om politik, makt och attityder. Läsa lite snabbt i den och fastnade för en sak som komikern Nour El Refai har sagt "Om en kvinna inte skrattar åt mannen betyder det att hon inte förstår vad som är roligt. När mannen inte skrattar åt kvinnan betyder det att kvinnan inte är rolig" Det är lite konstigt faktiskt, även fast man säger samma sak så är det inte roligt bara för att en kvinna säger det. Jag tänkte lite på det där när jag läste det, fick läsa om det några gånger. Då kom jag på att det är lite så, mannen ska vara den "starka" individen och "styra" det kanske är därför det är så. Om mannen skulle skratta åt det kvinnan sa, vad skulle hända då? Gå imot normerna kan inte mannen göra, så han får nog göra det i smyg.





Nu ska jag snart ta mig kragen och läsa tidningen!



Bye Bye / Josefin Salonpää

Musik

Sitter och lyssnar på musik i skolan. Musik skadar aldrig! Just nu är det Cornelis Vreeswiljk. Men kan inte skiva mer nu.





Bye Bye / Josefin Salonpää




SSU 1

Hemkommen för några timmar sedan från SSU 1 i Karlskoga. Det var toppen, fick lära känna nya SSU:are plus lära mig mycket om själva politiken! Helt underbart! Måste berätta att passledarna (dom som var ledarna) var unga för att kunna så himla mycket, jag blev förvånad när en av dom sa att hon var 94! Det var en chock, jag hade tippat på att hon var 90 / 89. Men inte var hon det, utan 94, helt otroligt! Men det visade verkligen att det inte bara är "vuxna" som bryr sig. Det finns även den här delen som är unga och bryr sig också och det är jätte bra. Positiv var helgen. Väldigt intrssant och upplysande om allt som vi fick höra. Stort tack till alla som var där och gjorde helgen bra. Men nu ska jag ta och skriva ner alla antecknignar på datorn.

Bilder ska jag fråga Emma om!




Bye Bye (orkar inte skriva något väldigt konstigt här nere! Någe mer) / Josefin Salonpää


Spänningen

Skrev igår att jag skulle vara tvungen att stressa så mycket idag. Men det kommer mog inte bli så, känns som om det är ganska lugnt med tid. Men kommer intala mig själv att jag hinner, gör det lite senare och sen innan jag ska dra till läkaren kommer inget vara klart. Så nu ska jag ta mig fasiken ta och sätta lite fart. Har ätit iallafall så det är en början, nu ska jag ut och röka och sen gå in i duschen.

Ska börja med dagens låt tror jag. Om jag kommer komm aihåg det vill säga, men ska försöka.

Så dagens låt blir Run this town.
http://www.youtube.com/watch?v=yVA-xTBeHyM



Kommer inte kunna uppdatera bloggen i helgen så ni får klara er utan mig ett tag. Men det ska ni nog klara av (hoppas jag så inte någon tar livet av sig)


Bye Bye alla självmordsbenägna/ Josefin Salonpää

Stressad individ

I morgon kommer jag lida av stress, tror jag vill säga. Skolan, skynda sig hem och packa och äta och fixa massa, sen iväg till läkarn och sedan vidare till Karlskoga. Kommer bli ett tag på dagen som kommer bli stressigt men ska se till att ta dagen med ro. Karlskoga i morgon då, det ska bli intressant och spännande och se vad helgen har att bjuda på. Kommer bli trevligt har jag bestämmt mig för. SSU- mötet idag bra. Alla pratar på, bjuder på sig själva och det är bra.

När jag berättade idag för min mamma om min nära dödenupplevelse så sa hon att jag ska kolla mig för. (får se hur det går med den saken)

Myten i Sverige nu : En gömd stad i Norrland med 25.000 lesbiska invånare?! Sant/Falskt? Det är en bra fråga! Vill ha svar på det, tycker inte om att läsa om saker om man inte vet om man ska tro på det eller inte.




Bye Bye alla myttare/ Josefin Salonpää

Överansträngt stämbanden

En lärare på skolan är stum idag! Hon har tydligen överansträngt stämbanden. Det är inte så ofta man hör talas om det. Men det är nog skönt för resten av klassen för då behöver man inte lyssna på hennes skratt hela tiden. Plus att hon har en förmåga att prata lite för mycket också. Men man får tacka Gud för att jag fick en belöning idag, pågrund av min nära döden upplevelse. Han tänkte nog att jag inte skulle orka med lärarens röst idag. Skönt är det, och tyst!


Idag har jag fått äran att massera Simon också, gjorde för att han hade så många senknutar. Så det gjorde ont på honom, annars i hela mitt liv hade jag inte fortsatt så länge som jag gjorde.

Försöker komma in på google men det går inte för internet är så segt. Ibland är internet bra i skolan sen ena stunden vill man kasta sönder datorn! Men får bli utan bild på dom överansträngda stämbanden! Hoppas ni klarar er!


Bye Bye era senknuttar / Josefin Salonpää

Dödsupplevelse

Idag när jag och några kompisar gick från maten så måste man gå över resecentrum. Jag höll på att bli påkörd av en buss, riktigt nära ögat var det. Som tur var så roppade en kompis JOSSE jätte högt så jag stannde och vände mig om. Det var inte förens då jag märkte bussen. Vi kom även på att om jag hade dött, så hade jag haft en buss på min gravsten. Det är det inte många som har tror jag, det är oftast en duva eller blomma eller något sånt. Men en buss, det går inte. Det blir fel på ett sätt, fast varför ska man inte kunna ha en buss på gravstenen om man ändå dog pågrund av en buss. Då är det inte mer än rätt att ha det. Fast på ett sätt blir det ett skämt tycker jag. Men livet är ett skämt så varför kan inte döden också vara det?! Alla tar vid sig så allvarligt om någon dör. Alla dör, det är bara att acceptera det. Du kommer inte sitta där och alla i din omgivning är dör. Du kommer även att dö.

Har nu lektion (fast behöver inte gå på den har redan betyg i det) som handlar om hur man ska hålla ett hyllningstal. Kommer inte skriva något tal, men det är bra att lära sig ändå. Det skadar inte med lite mer utbildning. Om jag skulle hålla ett tal så vet jag inte riktigt till vem. Det är ingen som är intressant att hylla i min omgivning, så det skulle nog få bli en "känd" person. Någon som har gjort något bra för världen och gjort så att den verkligen är värd en hyllning.

Vi har alla samlats här idag för att gratulera Josefin Salonpää för att hon lever och inte blev påkörd av en buss!






Bye Bye alla dödsänglar som vill ta mig från världen/ Josefin Salonpää

Planerna smids sakta men säkert

Har varit hemma en stund nu. Så nu sitter jag och väntar på att Hancock ska tankas klart. Kusin och jag hade flera alternativ om hur vi skulle ta oss till Skavsta när vi ska till Tyskland. Vi bestämde oss för att ta bilen och ha den parkerad där en vecka. Mycket bättre än att ta tåget med tre byten och sen buss. Det skulle inte vara någe bra alls om det blev försenat för då skulle vi missa flyget. Det vill man verkligen inte göra. Så nu är det bestämt. Vi bestämde även att vi skulle ut och äta på en känd köttresturang i Hamburg (det är dit vi ska) så det blir också bra.

Idag har jag även varit hos min farmor och druckit kaffe och lyssnat på detta eviga tjat om att hon ska dö och att det inte är värt att leva längre. Hur kan man säga så när man inte ens kan acceptera att man har Cancer eller har fått proppar? Tycker att hon har lite väl konstiga syner på saker och ting. Men det har hon all rätt till att ha just nu utansom hon börjar/är senil. Ingenting hon kan rå för, men njut av livet så länge det varar!

Idag berättade min kusins far att det hade hänt en olycka på jobbet. En som han har jobbat med har dött, han fastnade i en borr eller nåt i den stilen. Återkommer med mer information om den är intressant.

Jag tänkte även berätta att nu smäller det på mitt fönster av vindruvbusken som är utanför mitt fönster. Om man inte visste att den var där skulle man tro att det var någon som skulle försöka bryta sig in.

I morgon är det andra mötet med SSU:arna i Nora. Bara för upplysningens skull.

Sami Hoikkala SSU:are
http://samihoikkala.blogg.se/?tmp=03154124

Christoffer Ahlström SSU:are
http://christofferahlstrom.blogspot.com/




Bye Bye datanördar / Josefin Salonpää

Avklarad

Idag var det rättegång. Så var ledig från skolan. Jag blev fälld och fick 40 timmar i samhällstjänst och 5000 kronor i böter och 500 kronor till brottsofferfonden. Det blev inte så illa som jag trodde det skulle bli, och det är alltid bra. Det blev iallafall misshandel och inte ringa misshandel. Så nu sitter man i brottsregistret i 10 år då. Men dom kanske ska ändra lagen i årsskiftet så det blir fem år bara. Hoppas det, för det är inte lätt att fixa jobb om man är med i brottsregistret. Sen efter rättegången åt jag och min kontaktperson på MERA Coffehouse i Örebro. Det var gott, tog en Ciabatta med salami och två kaffe. Mums! Efter det blev det att åka till polisen och fixa pass, som verkligen var tvunget att skaffas nu. Utansom jag ska åka till Tyskland den 23 oktober. Så det var bra att jag fick det gjort också. Mycket avklarat i dag. Ska snart hem till min kusin så vi kan prata om hur det gick idag och Tysklandsresan. Det är han, jag och min andra kusin som ska åka och hälsa på min faster som är bosatt där. Det ska bli riktigt trevligt, och läskigt. Har aldrig flygit förut så det blir första gången det händer för mig. Men hoppas det går bra så inte planet störtar på en ö. Och det blir som i Lost att det kommer Isbjörnar och massa andra läskiga saker som bara är där för att göra bra tv. Slut tjatat om mig nu.

Måste dela med mig av det här klippet innan jag drar
http://www.youtube.com/watch?v=2T_obaO46Bo
Verkligen cool unge!



Bye Bye alla Losta varelser som inte har något liv och läser min blogg / Josefin Salonpää

Tredje gången gilt?

Tredje gånge gilt det är det som det ska vara va? Hoppas verkligen på det, tredje gången jag startar en ny blogg! Orkar aldrig hålla kvar mig till samma, plus att jag inte fattar något knappt. Men nu ska jag satsa! Kanske ska berätta om mig själv också. Mitt namn bär jag med stolthet : Josefin Salonpää (allafall efternamnet) är 18 år och är bosatt i Nora, en liten stad tre mil utanför Örebro. Finns Nora ens med på kartan? Måste undersökas någon gång när jag har ork. Går i skolan, tredje gången det med, på gymnasiet alltså. Först gick jag Barn- och fritid, men det var inte min grej. Sen Iv ett år, och nu har jag precis börjat ettan på Plusgymnasiet och går Butiksledning. Känns än så länge som om det var min grej, så får hoppas på det! Har tänkt mig att starta eget så det passar bra att gå det allafall. Men det är det tiden om avgör. På min lilla fritid gör ja verkligen inget. Läser bloggar? Är det ett intresse, skulle nog säga det. Men inte ett heltidsintesse som fotboll eller något i den stilen. Men nu har jag precis gått med i SSU (Socialdemokratiska Arbetarpartiets ungdomsförbund) för dom som inte visste det. Så nu är det igång i Nora, nu i helgen ska jag faktiskt på SSU etta i Karlskoga, det ska bli roligt. Att lära sig nytt och att ändå ha roligt som jag nog tror vi kommer ha. Annars får jag se till att det blir det. Och det kommer/ska bli ett heltidsintresse för min del ska jag lova. Jag tycker om att vara med familjen, när det är något som tilltalar mig vill säga. Men jag sitter hellre hemma och kollar på en film med mamma än att springa runt på stan som om jag våre 13 igen. Nej, tack! Någonting jag är bra på är att jag säger verkligen vad jag tycker till personen inte om personen. Står starkt för min egna åsikt, inge sketet här inte. Undra vad min blogg kommer handla om egentligen? Tror det kommer handla om : SSU, vardagen och mina konstiga ideer som kan ploppa upp i skallen på mig så där tre gånger om dagen. Men det ska bli spännande att se hur långt det kommer hålla med bloggandet. Hoppas kan man alltid göra, fingrarna i kors nu Josse!

Måste bara ge med mig av den bästa bloggaren just nu som jag sitter som fastklistrad framför!
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4103158

Kommer även slänga in bild på mig så ni vet vem jag är! Jag hatar när folk inte står för vilka dom är!




Sminkad som verkligen inte händer ofta må jag säga.


Bye Bye alla små harkluttar / Josefin Salonpää

RSS 2.0